DSB Bank introduceert bankspaarhypotheek

Vanaf vandaag is er voor (nieuwe) klanten van de DSB Bank, op zoek naar een hypotheek, de bankspaarhypotheek geïntroduceerd. De DSB Bank hanteert hiervoor een vaste adviesvergoeding en de nieuwe tevredenheidsgarantie voor hypotheken.

De bankspaarhypotheek is al langere tijd verkrijgbaar bij andere banken, maar vanaf vandaag dus ook bij de DSB Bank. Klanten kunnen op een speciale spaarrekening vermogen opbouwen, dit vermogen is belastingvrij maar staat wel geblokkeerd op de spaarrekening. Gedurende de looptijd van de hypotheek wordt er niets afgelost, zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de hypotheekrenteaftrek.

De hypotheekrente welke wordt gehanteerd is gelijk aan de rente welke de klant krijgt op de spaarrekening waarbij de DSB Bank een vaste adviesvergoeding van 1750 euro hanteert. Ook bij deze hypotheek is de tevredenheidsgarantie van toepassing, een klant kan binnen zes maanden de hypotheek terugdraaien. De tevredenheidsgarantie is ingevoerd nadat de DSB ingreep na de kritiek vanuit de AFM in mei dit jaar.

Gepubliceerd op 25 augustus 2009 om 11:15 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren