Hypotheek en gratis paard als lokker

De familie achter de supermarkten Dekamarkt en Hoogvliet hebben moeite hun huizen verkocht te krijgen, met hulp voor de hypotheek, een gratis paard en boodschappen probeert de familie alsnog geïnteresseerden te lokken.

Een mogelijke koper van een huis van Dirk Kat en Monique Hoogvliet krijgt naast een gratis paard naar keuze (kan blijven in de stallen behorende bij het huis), gratis boodschappen bij een Dekamarkt ook hulp bij de hypotheek. Zo zullen ze over de helft van de koopsom een eerste hypotheek verstrekken tegen een hypotheekrente van slechts 2%, aldus NuZakelijk.nl

Een huis van de familie, wat in prijs al is gezakt van 3,4 miljoen euro naar 2,9 miljoen euro, heeft zes serieuze bezichtingen gehad. Alleen zonder resultaat, vandaar deze pogingen om naast geïnteresseerden te lokken ook serieuze gegadigden te helpen. Met hun hypotheek, welke drie jaar loopt, kan een koper de periode van de crisis overbruggen om alsnog later bij een bank aan te kloppen.

Voor een ander huis, een villa in Beverwijk zonder stallen, is er geen paard beschikbaar maar wel een jaar lang gratis gas, water en electriciteit. Als extratje mogen de nieuwe eigenaren nog eenmalig gratis boodschappen doen bij de Dekamarkt.

Gepubliceerd op 8 augustus 2009 om 15:42 uur door de redactie.

Reageren