Hypotheekproduct van het jaar 2010: Starters Renteregeling

Het hypotheekproduct van het jaar 2010 is de Starters Renteregeling geworden. Een hypotheekproduct speciaal ontwikkeld voor starters op de hypotheek- en woningmarkt.

Hypotheekproduct van het jaar gericht op starters binnen de woningmarkt.
Hypotheekproduct van het jaar gericht op starters binnen de woningmarkt.

De bezoekers van het Hypotheken Event hebben de Starters Renteregeling verkozen tot hypotheekproduct van het jaar 2010. Starters op de hypotheek- en woningmarkt worden geholpen bij het financieren van een eigen huis, de eerste tien jaar ontvangen ze namelijk 20% korting op de hypotheekrente.

Deze hypotheekrente wordt door de woningcorporatie voorgeschoten en zal aan het einde van de looptijd van de hypotheek terugbetaald gaan worden. Via Social Finance kunnen consumenten gebruik maken van de regeling, Social Finance zelf is opgericht door diverse woningcorporaties. De advisering rondom de Starters Renteregeling wordt gedaan door Eigen Huis Hypotheekservice, welke het product ook heeft ontwikkeld en de hypotheekverstrekker is FBTO.

Andere nominaties voor het hypotheek product van het jaar waren de Zeker Weten Hypotheek van Hypotrust, Rentepauze van de ING en Obvion met de Budgetplanner.

Gepubliceerd op 10 februari 2010 om 12:58 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren