Hypotheken bij lokale Rabobank in teken Tour de France

Dat de Rabobank actief is met wielrennen is al enige tijd bekend, ook de spaaractie waarmee klanten als VIP naar de Tour kunnen wordt goed gepromoot. Een lokale Rabobank pakt nu echter uit met een touractie voor hypotheken.

Passanten van het Rabobank kantoor Vlietstreek-Zoetermeer konden vanaf de A12 al enige tijd een grote Tour de France sticker zien. Niet alleen de buitenkant van het kantoor is in de sfeer van de Tour, ook is er een speciale actie voor het afsluiten van een hypotheek bij de Rabobank. Nieuwe en bestaande klanten van de Rabobank welke een hypotheek afsluiten voor 22 augustus kunnen tot maximaal 3500 euro besparen doordat er geen afsluitkosten worden berekend.

Met de verhoogde Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is het extra interessant, want ook in een hypotheek met NHG komt in aanmerking voor de actie. Klanten waarbij de rentevasteperiode afloopt kunnen geen gebruik maken van de actie, alle andere voorwaarden zijn te vinden op de site van Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer. Of er meerdere lokale Rabobanken een zelfde actie hebben is niet bekend.

De actie voor (nieuwe) spaarders bij de Rabobank is wel een nationale actie waarvoor een speciale site in gebruik is genomen: www.rabobank.nl/touractie

Gepubliceerd op 13 juli 2009 om 22:18 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren