Independer breidt hulp bij kiezen hypotheekadviseur uit

Independer, welke zich presenteert als onafhankelijk platform, heeft hun kwaliteitscheck voor hypotheekadviseurs afgelopen week uitgebreid. Consumenten kunnen nu een hypotheekadviseur in de buurt vinden.

Independer maakt advies over hypotheken inzichtelijker.
Independer maakt advies over hypotheken inzichtelijker.

Consumenten konden via Independer nu al ervaringen delen over hun hypotheekadviseur, nu is het ook mogelijk direct een hypotheekadviseur in de buurt te vinden en uiteraard direct de beoordelingen te zien.

Volgens Independer zelf zijn er al meer dan 7000 ervaringen over hypotheekadviseur ingediend en komen er dagelijks tientallen bij. Consumenten moeten een hele waslijst aan vragen invullen, interessant voor consumenten om elkaars ervaringen te lezen maar uiteraard ook voor Independer. Independer zou theoretisch gezien deze consumenten later weer kunnen benaderen als hun rentevaste periode afloopt, zij het dat ze stellen niet meer in hypotheken te bemiddelen.

Vereniging Eigen Huis, hypotheekverstrekkers en brancheorganisaties zijn volgens een Independer woordvoerder op Assurantiemagazine enthousiast over het initiatief.

Gepubliceerd op 8 maart 2010 om 9:37 uur door de redactie.

Reageren