Kleine hypotheekverstrekkers gaan concurrentie aan

Adviesketen Hypomodus start deze week met een oversluitactie voor hypotheken. Dit is de tweede 'kleinere' hypotheekaanbieder in korte tijd die een oversluitactie start. Zouden ze dan eindelijk de concurrentie aangaan met de grote jongens?

Kleine hypotheekverstrekkers gaan concurrentie aan
Kleine hypotheekverstrekkers gaan concurrentie aan

Nadat Delta Lloyd vorige week al bekend maakte een oversluitactie te starten en concurrerende rente te bieden, is Hypomodus deze week de volgende kleine hypotheekaanbieder die lagere rentetarieven biedt. De kleine aanbieders in Nederland lijken te begrijpen dat dit het moment is om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde orde.

Adviesketen Hypomodus start vandaag een actie voor oversluiters. Zij krijgen een scherper renteaanbod dan bij hun huidige hypotheekverstrekken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijgt de klant een iPad.
"Met deze actie willen wij laten zien dat we alles in huis hebben voor je huis en je hypotheek", zegt Hypodomus-directeur Kees van de Kerk. "Wij durven de uitdaging aan te gaan dat we vrijwel altijd een beter renteaanbod hebben dan de klant door de bank krijgt aangeboden."

 Volgens Van de Kerk zal de oversluitmarkt de komende drie jaar sterk groeien.

Gepubliceerd op 15 september 2010 om 14:03 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren