Ondanks kredietcrisis blijft DSB hypotheken flink promoten

Internetters in Nederlanden konden er niet onderuit, de DSB Bank heeft ondanks de kredietcrisis een flink offensief gestart om huiseigenaren bij de DSB als nieuwe klant te verwelkomen.

De DSB Bank, in Nederland bekend van de merken Becam, Frisia Financieringen, Lenen.nl en Postkrediet, is on-line sterker dan ooit vertegenwoordig met de "December = Hypotheek Actiemaand". Opmerkelijk, want veel andere banken zijn aantoonbaar terughoudender geworden met het werven van nieuwe klanten. Daarnaast worden nieuwe klanten strenger getoetst en ligt de hypotheekrente vaak hoger.

Over het algemeen gezien ligt de hypotheekrente hoger dan de jaren hiervoor, maar recent verlaagde de Europese Centrale Bank (ECB) de rente met 0,75 procentpunt. Vele banken verlaagden hierop hun hypotheekrente, de DSB Bank komt met 4,7% rentevast voor 7 jaar.

Voor welke hypotheekvorm dit van toepassing is laat het persbericht niet weten, waarschijnlijk de VoordeelHypotheek welke nu wordt gepromoot met een rente vanaf 4,8%, De andere producten, SpaarHypotheek en Tweede Hypotheek, worden vanaf 5,4% en respectievelijk 6,2% aangeboden.

Gepubliceerd op 20 december 2008 om 1:00 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren