Obvion introduceert de Compact Hypotheek

"Speciaal voor klanten die snel kunnen passeren bij de notaris." Zo omschrijft de geldverstrekker de Compact Hypotheek aldus Eufin. Vandaag introduceerde Obvion deze nieuwe hypotheek.

Obvion komt met nieuwe hypotheek
Obvion komt met nieuwe hypotheek

Deze hypotheek voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Obvion en heeft een voordelig tarief. Tevens heeft dit product een langere offertetermijn, waardoor klanten bij het passeren van de hypotheek mogelijk nog kunnen profiteren van rentedalingen.

De nieuwe Compact Hypotheek heeft verder voorwaarden als boetevrij aflossen bij verkoop en een doorgeef- en verhuisregeling, alsmede "ontzorgende diensten" zoals de BudgetPlanner, TijdelijkeVerhuur en RenteParkeren. Obvion hanteert geen actietarief voor nieuwe klanten: "De hypotheekrente is voor alle klanten gelijk".

Uit recent onderzoek, door het onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView, blijkt dat de nieuwe hypotheek op de 2e plaats komt in de categorie budgethypotheken, direct na de Obvion Basis Hypotheek. Opvallend is dat de grootste hypotheekverstrekker Rabobank niet in de top 10 terugkomt. De Obvion Basis Hypotheek kent een langere offertetermijn en klanten kunnen bij het passeren mogelijk nog profiteren van rentedalingen. John Smulders, directeur van Obvion is blij met de nieuwe hypotheekvorm: “Zo wordt financieel onbezorgd wonen bereikbaar voor een grotere groep consumenten.”

Gepubliceerd op 5 juli 2011 om 16:41 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren