Spaarbeter Hypotheek uitgeroepen tot Hypotheekproduct van 2009

De Consumentenbond heeft de SpaarBeter Hypotheek van de Hypotheker in Almelo uitgeroepen tot beste hypotheekproduct van het jaar 2009.

De Consumentenbond was voornamelijk te spreken over de zeer scherp geprijsde spaarhypotheek dit terwijl er toch een hoog spaardoel word nagestreefd. Het zijn voornamelijk de starters die profiteren van de SpaarBeter Hypotheek.

De SpaarBeter Hypotheek kenmerkt zich door een innovatieve constructie, waarbij de kosten per maand in bijna alle gevallen lager uitvallen dan bij een andere hypotheek.

Marco Einhaus van De Hypotheker in Almelo is bijzonder in zijn nopjes met deze prijs, hij benadrukt dat het voor hem leuk is maar zeker voor de klanten een prachtig resultaat.

Destijds is de SpaarBeter Hypotheek speciaal ontwikkeld voor De Hypotheker en kenmerkt zich door een lage rente en een relatief groot spaardeel. Door middel van een ingenieus rekenmodel geeft de SpaarBeter Hypotheek een hogere vergoeding op het spaardeel dan de hypotheekrente, deze hoge vergoeding is vanaf de eerste dag merkbaar voor de consument aldus de consumentenbond.

Gepubliceerd op 9 maart 2009 om 9:48 uur door de redactie.

Reageren