Hypotheek advies

Hypotheek advies aanvragen. Vrijblijvend, betrouwbaar en kosteloos hypotheekadvies via o.a. de Hypotheker en uw eigen bank.

Een goed en gedegen hypotheek advies is het van essentieel belang. Voordat u echter een hypotheekadvies aanvraagt zijn er diverse zaken van belang om over na te denken.

  • Hoe lang wil ik in het huis blijven wonen?
  • Hoe stabiel zijn mijn/onze huidige inkomsten?
  • Welke hypotheek vorm spreekt ons aan? Welk risico willen we hierbij nemen?

Voor deze laatste vraag kunt u gemakkelijk de hypotheken vergelijken op Hypotheek Index. Neem voor de andere vragen uitgebreid de tijd en neem ook de tijd om het ontvangen hypotheekadvies te bestuderen. Ga ook voor een second opinion, wellicht bij uw eigen bank of juist een andere bank.

 
 
 

Algemenere zaken omtrent het hypotheek advies leest u ook in onze dossier "De 10 gouden hypotheek regels" een must voordat u een hypotheek afsluit. Voor een second opinion kunt u uw eigen bank benaderen of wellicht de boekhouder/accountant die uw jaarlijkse inkomstenbelasting ook invult. Deze heeft reeds een inzicht in uw financiële huishouding.

Nadat u meerdere offertes heeft opgevraagd kunt u ook voor een betaald hypotheek advies gaan, deze adviseur wilt u niets verkopen en kan u prima informeren.