TROS Radar start meldpunt hypotheken

TROS Radar, het consumentenprogramma van de Publieke Omroep, roept mensen op problemen met hun hypotheek te melden. Ook andere opmerkelijke zaken rondom een nieuwe of bestaande hypotheek kunnen worden gemeld.

TROS Radar is een meldpunt gestart waar consumenten allerlei zaken omtrent hun hypotheek kunnen melden. Wellicht is er in het verleden een hypotheek overgesloten op aanraden van de eigen bank naar een risicovollere hypotheekvorm of heeft de bank een koopsompolis geadviseerd welke vooral duurder was dan nuttig en noodzakelijk. Zaken als deze kunnen worden gemeld, maar ook andere opmerkelijke adviezen en zaken.

Een goed moment voor het oprichten van een dergelijk meldpunt want ook op de redactie van Hypotheek Index komen met regelmaat vragen of opmerkingen binnen omtrent mogelijke vreemde adviezen. Navraag bij Start 1-2, een site met meer dan 6800 consumenten ervaringen, leert ons dat ook daar veel klachten binnenkomen over hypotheken.

Consumenten worden opgeroepen hun klachten per e-mail te versturen naar meldpunthypotheken (apenstaartje) tros (punt) nl. Ook kunt u uw ervaringen kwijt op het forum van TROS Radar en op de site van Start 1-2.

Gepubliceerd op 11 november 2009 om 14:57 uur door de redactie.

Reageren