SNS Bank pakt uit met promotie hypotheken

De SNS Bank biedt al vanaf april dit jaar hypotheken aan van o.a. REAAL, Zwitserleven en Delta Lloyd maar sinds enige tijd pakt de SNS Bank flink uit met deze uitgebreide dienstverlening o.a. door promotie op internet en de radio.

Het aanbod van hypotheken waarvoor een consument bij de SNS Bank terecht kan is al enkele maanden geleden flink uitgebreid en bevat nu WestlandUtrecht, REAAL, Zwitserleven, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en BLG Hypotheken.

Al deze hypotheken kunnen worden afgesloten via de SNS Bank en zijn gekozen op basis van de kwaliteit en toegevoegde waarde bovenop de hypotheken welk de SNS Bank zelf al aanbood. Sinds kort pakt SNS  Bank de promotie van dit nieuwe aanbod aan hypotheken actief aan op internet en door middel van radio commercials op onder andere Q Music.

De SNS Bank liet in 2008 al weten dat ze de dienstverleningen wilden vernieuwen met directe verkoop via internet en hoogwaardig advies met mobiele adviseurs welke het gehele land bestrijken. Ook streeft de SNS Bank erna dat in 2010 alle dagelijkse bankzaken via de site van de SNS Bank gedaan kunnen worden.

Gepubliceerd op 7 september 2009 om 13:05 uur door de redactie.

Lees ook

Reageren